1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

phwi weboldal fejlec 2019

ÚTON vagyunk, Krisztus születése óta, 2019 éve. 100 éve is úton voltunk, amikor az első Waldorf iskola született, és folytattuk utunkat, mikor 30 éve a Pesthidegkúti Waldorf Iskola megszületett. Ezek az évfordulók azt jelzik, hogy az út mindig folytatódik, az út örök és végtelen, mint ahogy az adventi várakozás is az; évről évre.

Csillagokról csillagokra lépkedünk, a közöttük lévő hatalmas űr, a semmi valósággá válik általunk. Lépésünk, utunk nem a legrövidebb távot keresi a biztosnak vélt pontok között, hanem a tartalmas körbenézést, amely ezáltal ugyan racionálisan mérve sokkal hosszabb, de talán éppen sokkal szebb, sokkal jobb és sokkal igazabb lesz...

 

*****
 
Ebben az évben a Pesthidegkúti Waldorf Iskola Adventi Bazárja 2019. november 30-án, szombaton lesz 10 és 17 óra között.

A programok ízelítőképpen:

- Adventi koszorú készítés
- Gyertyamártás
- Mézeskalács sütés
- Kézműves foglalkozások
- Kézműves portékák
- Teaház
- Kávéház
- Salátabár
- Koncertek
- Mesesarok
- Játszószoba
- Előadások

A részletes program hamarosan itt és Facebook oldalunkon is olvasható majd!

A Bazár Facebook esemény oldala: https://www.facebook.com/events/877422556105631/
Információk a Bazárral kapcsolatban: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 
Szeretettel várunk mindenkit!

Kedves Barátaink, Tisztelt Érdeklődők!

2019. november 30-án tartjuk hagyományos Adventi Bazárunkat. A korábbi évekhez hasonlóan idén is elsősorban a kulturális programoknak és a gyermekfoglalkozásoknak szeretnénk időt és helyet biztosítani az iskola területén. Emellett természetesen ebben az évben is lesz lehetőség válogatott portékák árusítására. Erről az alábbiakban adunk iránymutatást.

A jelentkezés módja:

A jelentkezéshez a következő űrlap kitöltése szükséges: Űrlap a bazári jelentkezéshez

A kérdések megválaszolása segíti munkánkat, képet kapunk arról, hogy ki, milyen árut szeretne hozni a Bazárra.

A jelentkezés határideje:

A jelentkezéseket legkésőbb 2019. november 7-ig várjuk. A határidő után leadott jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni. Döntésünkről mindenkit értesítünk, a tájékoztatás várható ideje: 2019. november 11.

Részvételi díj:

Az árusításért részvételi díjat kell fizetni. Ennek összege: 6.000 Ft asztalonként. (Egy asztal mérete: kb. 60cm X 50cm, egy egyszemélyes iskolai asztal). A részvételi díjat előre, átutalással kérjük kifizetni. Az átutalással kapcsolatos információkról a kiválasztott árusok a későbbiekben részletes tájékoztatást kapnak.

Fizetés a Bazáron:

Szeretnénk ápolni a korábbi bazárok hagyományát, ezért a fizetéseket az iskola hivatalos bazári fizetőeszközében, Fabatkában is lehet teljesíteni. (A Fabatkák egyszerűsítik az elszámolást, biztonságosabbá teszik a pénzhasználatot, ezáltal a gyerekeket segítik.) A Fabatkák be- és átváltásáról folyamatosan gondoskodunk, úgyhogy a nap végén mindenki igazi pénzzel térhet haza. Szeretnénk felhívni az árusok figyelmét, hogy a Fabatkával történő fizetést mindenkinek el kell fogadnia. A jelentkezés beküldése egyben azt is jelenti, hogy ezt a feltételt ismertnek és elfogadottnak tekintjük minden árus részéről.

Waldorf intézmények a Bazáron:

Természetesen idén is külön biztosítunk árusítási lehetőséget Waldorf óvodák, iskolák, intézmények számára.

Amennyiben bármilyen fontos kérdés merülne fel a jelentkezéssel kapcsolatban, elsősorban e-mailben tudunk válaszolni a bazar(kukac)phwi.hu címen. Telefonos elérhetőségünk munkaidőben: 30/449-9103 vagy 30/929-9128

Üdvözlettel:

A Bazár 2019. szervezői

Keresés

naptár

További olvasnivaló